Sirius Black

Alapadatok:

Születési idő: 2006.11.28.
Elhunyt: 2024.02.28.
Fajta: keverék
Ivara: ivartalanított kan
Szín: fekete
Tulajdonos: Maros Gergely

Facebook:

https://www.facebook.com/pg/Sirius-Black-252858268063682

 

Videók:

K99 ügyességi 4-es vizsga
Tricks

2006 november 28-án láttam meg a napvilágot. Vagy nem, mert akkor még vagy két hétig csukva volt a szemem 🙂 A lényeg, hogy ekkor születtem.Fajtámat nézve senki nem tudná megmondani mi vagyok, anyukám egy pici fehér-fekete foltos keverék kutyus, apukámról nincs információm. Hatodik testvérként születtem, az alomból azonban csak ketten maradtunk meg. Én is csak azért maradtam meg mert valakinek szüksége volt rám.

Mit kell rólam tudni? Annak ellenére, hogy a környék ura voltam (ma is az vagyok) mára egy nagyon szelíd, barátkozó kutyus lettem. Ebben sok munka van mind a gazdám, de leginkább az én részemről.

Rengeteg dolgot szeretek csinálni. Sajnos volt egy gerincműtétem ahol két sérvet megoperáltak, maradt még egy, ez egyenlőre nem okoz tüneteket, így maradt. Ebből kifolyólag agility-zni már nem agility-zhetek a gazdival 🙁 Jobb napokon, egy évben egyszer, átfuthatok a pallón, kúszhatok és futhatok az akadályok között (földre tett lécekkel). Ezt nagyon élvezem! Még így is, hogy napi szinten nem az életem része ez a sport.

Mit csinálhatok? Az orvosok szerint semmit. Ennek ellenére élvezem „nyugdíjas” életem minden egyes percét. Gyakorolunk a gazdival mindenféle dolgokat, tanulunk új trükköket és felfrissítjük a régebbieket is. Legtöbbet talán azon dolgozunk, hogy ne legyek túl lelkes ha dolgozni kell.