Pandora Black

Alapadatok:

Születési idő: 2007.11.28.
Fajta: keverék
Ivara: ivartalanított szuka
Szín: fekete
Tulajdonos: Maros Gergely

Facebook:

https://www.facebook.com/pg/Pandora-Black-479439955422281/

Videók:

Tricks

 

2007 november 28-án születtem. Jó, ez nem igaz. Senki nem tudja mikor születtem, utcagyerek voltam nagyon sokáig.

Iszonyatosan élvezem a szabadban töltött időt. Mászkálni az erdőben vagy csak a patakparton. Jó, az erőd jobban kedvelem! 🙂 Olyankor rám sem lehet ismerni, simán elveszek ha nem figyelnek rám…

Lehet, hogy az előző gadijelöltjeim itt vallottak kudarcot? Nem tudom, a lényeg az, hogy többször is visszakerültem a menhelyre mire megtaláltam az igazi gazdimat. Igen, én találtam meg, nem ám ő választott engem!

Valami emberek gyűltek a menhelyen, sosem tudom meg miért és én megláttam őt. Szépen, kecsesen odabandukoltam hozzá és ő egyből tudta mi a dolga és adott finomságokat. Rám is fért mert nem voltam épp jó bőrben. Azt hiszem két hét telt el az első találkozásunk után mire egyik este eljött értem és hazavitt. Új otthonom és gazdám lett!

Sirius nem vette éppen jónéven, hogy a gazdi szeretete már nem csak az övé de egy hét után ő is megbékélt a helyzettel. Sosem volt velem ellenséges de igazán egy hét után kezdett nyitni felém. Kezdte belátni, hogy inkább bajtárs vagyok mintsem ellenség.

Nekem is volt egy gerincsérvem amit megműtöttek. Azóta én sem agility-zhetek. Nagyon szeretek a gazdival dolgozni, mindegy, hogy csak trükköket gyakorlunk, engedelmes gyakorlatokat vagy csak éppen kitalálóst játszunk. Lesem minden mozdulatát, hogy mit szeretne!