ISAC 2023.

Életünkben először végre sikerült kijutnunk az ISAC-ra. Hatalmas élmény volt, nagyon jól éreztük magunkat! Fantasztikus volt találkozni Liannel és Sattel, és látni, hogy milyen csodálatos kiskutya lett belőle! Köszönjük a rengeteg munkát és törődést, és ezt a vidám hétvégét, Lian! Eredetileg úgy volt, hogy sikerülni fog a teljes „The World” almot egyesíteni ezen az eseményen, és családi csapatot nevezni, de sajnos az élet közbeszólt, és Chios gazdája lebetegedett. Nagyon hiányoltuk, de szerencsére egy kedves barátunk beugrott, és Csióval kiegészítették a mi kis baráti csapatunkat. Rendkívül büszkék vagyunk, mert az összes jelen lévő Dancing on Fire kutyának sikerült vejutnia a vasárnapi Grand final-be! A fináléjegyet érő futamokat ebben a videóban lehet megnézni.
Ami az eredményeket illeti:
A Dancing on Fire with Csio csapat 65 csapatból a 3. helyen végzett jumpingban.
Sati megnyerte az A1 bonus finalt, és a csapat jumping egyéni rangsorolása alapján 2. lett több mint 200 kutyából! A futamairól videó itt. 
Nia megnyerte az egyéni A1 agilityt, és ezzel megfutotta az utolsó szükséges vizsgát az A2-höz. Futamvideók itt. 
Nova közel a közel 150 fős A3as mezőnyben egy szuper 10- hellyel érdemelte ki a finálét, az ő futamait itt lehet megnézni.